Het Vrijwilligerspunt brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. De mogelijkheden voor vrijwilligerswerk zijn heel divers: van gids in een museum tot klusjesman/-vrouw bij de kinderboerderij, van administratief werker in de zorg tot begeleider bij de sportvereniging. Denkt u erover om vrijwilligerswerk te doen? Er zijn volop mogelijkheden op de momenten dat het u uitkomt.

Waar kan ik mij oriënteren op vrijwilligersvacatures?

In onze digitale vacaturebank vindt u vrijwilligersvacatures van verschillende organisaties in Sliedrecht. U kunt zoeken op organisatie, sector of het soort vrijwilligerswerk waarin u geïnteresseerd bent. Heeft u een interessante vacature gevonden? Dan kunt u meteen reageren (button reageren, rechts bovenin) en het formulier invullen. Een medewerker van het Vrijwilligerspunt neemt dan contact met u op.

Spreekuur Vrijwilligerspunt

U kunt ook het inloopspreekuur van het Vrijwilligerspunt bezoeken. De medewerkers kunnen u helpen en adviseren bij de zoektocht naar geschikt vrijwilligerswerk. Zij geven ook informatie over alles wat er komt kijken bij het werken als vrijwilliger, waaronder wettelijke regelingen en verzekeringen. Het Vrijwilligerspunt kan desgewenst ook voor u bemiddelen.

U kun binnenlopen op maandag van 09.00 – 11.00 uur in de Bibliotheek aan de Scheldelaan 1 in Sliedrecht

Voor meer informatie belt u naar het Bonkelaarhuis (0184) 420539.