Hier vindt u alle informatie over het thuis ontvangen van maaltijden.

Bezorging
De maaltijden worden 3 dagen per week (maandag, woensdag en vrijdag) tussen 08.45 en 11.30 uur bezorgd door vrijwilligers van de Stichting Welzijnswerk. U kunt bestellen voor 7 dagen.

Bewaren
De Koel/Vers maaltijden moeten in gesloten verpakking worden bewaard in de koelkast. De koelkasttemperatuur mag niet hoger zijn dan 5° Celsius.
Op de bandkaart staat de consumptiedatum en de THT datum (Tenminste Houdbaar Tot). De maaltijd kan ingevroren worden.

Prijzen
Hoofdgerecht vanaf €5,85
Voorgerecht €1,30
Nagerecht €1,15

Keuze menu
Elke week ontvangt u bij de maaltijd op woensdag keuze menulijsten. Uiterlijk op maandag de week daarop moeten deze lijsten weer aan de bezorger meegegeven worden. Lijsten die te laat zijn ingeleverd kunnen niet meer worden verwerkt, er worden dan geen maaltijden geleverd.

Opwarmen
De Koel/Vers maaltijd dient in een magnetron opgewarmd te worden.
Het bakje op een bord plaatsen. Gaatjes prikken in de afdekfolie. Bij een vermogen van 800 watt, de soep 3 minuten en de maaltijd 6 minuten verwarmen.

Wijzigingen doorgeven
Wanneer u voor bepaalde dagen uw maaltijden wilt afzeggen of u wilt een extra maaltijd bijbestellen voor een gast, dan doet u dat als volgt:

  1. Bel minstens één week van tevoren tussen 09.00 en 11.00 uur naar tel. 420539 en geef uw wijzigingen door.
  2. Wanneer u door onvoorziene omstandigheden verhinderd bent de maaltijd aan te nemen, probeer dan buren, familie of kennissen in te schakelen. Ook kunt u een (koel)box bij de deur neerzetten. NB. De maaltijd kan ingevroren worden.

NB. Maaltijden die niet tijdig (minimaal één week van tevoren) afbesteld zijn, worden in rekening gebracht.

Bij vragen, wijzigingen en/of klachten dient u te bellen tussen 09.00 en 11.00 uur naar tel. 0184-420539.