SWS levert gezonde en lekkere maaltijden bij mensen thuis, die tijdelijk niet in staat zijn om zelf te koken. De maaltijden worden 3 dagen per week door vrijwilligers van SWS. Er kan besteld worden voor 7 dagen. De maaltijden worden in de ochtend bezorgd op maandag, woensdag en vrijdag.

Prijzen en betaling
Hoofdgerecht vanaf €5,85
Voorgerecht €1,30
Nagerecht €1,15

Betaling gaat via een automatische incasso. Het verschuldigde bedrag wordt 1 keer per maand afgeschreven.

Aanmelden
Voor meer informatie of om u aan te melden belt u tel.nr 0184-420539 of vul het aanmeldformulier in en verzend dit naar naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na aanmelding komt er een vrijwilliger bij u langs om met u de procedure door te nemen. Zij laat u bijvoorbeeld zien hoe u menulijsten kunt invullen. Ook wordt er een  automatische machtiging van u gevraagd voor de afrekening.

Wijzigingen doorgeven
Als u één of meerdere maaltijden wil afzeggen of u wilt een extra maaltijd bijbestellen voor een gast, dan doet u dat als volgt:

  1. Bel minstens één week van tevoren tussen 09.00 en 11.00 uur naar 0184-420539 en geef uw wijzigingen door.
  2. Wanneer u door onvoorziene omstandigheden verhinderd bent de maaltijd aan te nemen, probeer dan buren, familie of kennissen in te schakelen. Ook kunt u een (koel)box bij de deur neerzetten. NB. De maaltijd kan ingevroren worden.

NB. Maaltijden die niet tijdig (minimaal één week van tevoren) afbesteld zijn, worden in rekening gebracht. Bij vragen, wijzigingen en/of klachten dient u te bellen tussen 09.00 en 11.00 uur naar tel. 0184-420539.