Houdt u van lekker en gezond eten? Wij kunnen dit voor u mogelijk maken. Geniet van de maaltijden van Waardeburgh MaaltijdThuis. Dit zijn dagverse maaltijden die volledig zijn teruggekoeld en door vrijwilligers van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend en vrijdagmiddag bij u thuis (in de gemeente Sliedrecht) worden bezorgd. U maakt zelf een keuze uit drie heerlijke menu's!

Waardeburgh MaaltijdThuis in het kort

  • Een gevarieerde maaltijd met verse en lokale ingrediënten van het seizoen.
  • Per dag keuze uit twee menu’s én een vegetarisch menu.
  • Een handig te openen bio-verpakking met afzonderlijke porties.
  • Koelverse maaltijden, minimaal 3 dagen houdbaar in de koelkast. De maaltijden kunnen ook ingevroren worden.
  • In de magnetron binnen 6 minuten te verwarmen.
  • Een gezonde en verantwoorde maaltijd, met de juiste voedingsstoffen.
  • Alleen voor inwoners van de gemeente Sliedrecht.

Keuzemenu
U kunt kiezen uit drie heerlijke menu’s, inclusief een vegetarisch menu. Elke week ontvangt u bij de maaltijd op woensdag de keuzemenu’s voor de volgende week. Uiterlijk op maandag moeten deze lijsten weer aan de bezorger meegegeven worden.

Kosten

Voorgerecht
€ 1,50
Hoofdgerecht
€ 5,50
Nagerecht
€ 1,30

De maaltijden worden maandelijks per automatische incasso afgeschreven.

Bezorging
De maaltijden worden drie dagen per week (maandag, woensdag en vrijdag) ’s ochtends en vrijdagmiddag door vrijwilligers van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht bij u thuisbezorgd (in de gemeente Sliedrecht).

Bewaren
De koelverse maaltijden moeten in gesloten verpakking worden bewaard in de koelkast. De koelkasttemperatuur mag niet hoger zijn dan 5 graden celsius. Op de maaltijd staat de productie- en THT-datum (Tenminste houdbaar tot). De maaltijd kan ook worden ingevroren.

Opwarmen
De koelverse maaltijd dient in een magnetron opgewarmd te worden. Het bakje plaatst u op een bord. Prik gaatjes in de afdekfolie. Bij een vermogen van 800 watt, verwarmt u de soep 3 minuten en de maaltijd 6 minuten. Verwijder de folie en eet smakelijk!

Aanmelden voor deelname aan MaaltijdThuis

U kunt het digitaal aanmeldformulier invullen en mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook bellen met 0184 – 420539

Wij maken met u een afspraak voor een intake.

Meer informatie of wijzigingen?
Wanneer u een wijziging wilt doorgeven of een extra maaltijd wilt bestellen, belt u minimaal een week van te voren naar Stichting Welzijnswerk Sliedrecht via telefoonnummer (0184) 42 05 39 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.30 uur).

Wanneer u door onvoorziene omstandigheden verhinderd bent de maaltijd aan te nemen, probeer dan buren, familie of kennissen in te schakelen voor de ontvangst. Onze bezorger gaat niet zonder uw aanwezigheid uw woning binnen.

Maaltijden die niet tijdig (minimaal één week van te voren) zijn afbesteld, worden in rekening gebracht.

Waardeburgh MaaltijdThuis is een samenwerking tussen Waardeburgh en Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. Zie hier de flyer.