Niet voor iedereen is meedoen aan de samenleving even gemakkelijk. Wanneer je als mantelzorger langdurig en intensief voor iemand zorgt, is het soms fijn als er iemand is die een luisterend oor biedt, iemand die er even voor de mantelzorger is, of iemand die de zorg wilt overnemen. Een groot aantal mantelzorgers doet een beroep op het Steunpunt Mantelzorg. Gezien de toenemende vraag zijn wij op zoek naar:
Mantelzorgmaatjes
Als mantelzorgmaatje ben je er voor de mantelzorger. Je biedt een luisterend oor, helpt waar mogelijk bij regeltaken of onderneemt samen een activiteit.

Maatjes voor iemand met dementie
Als vrijwilliger wordt je ingezet om de mantelzorger te ontlasten. Je maakt een praatje, doet een spelletje of een andere activiteit met iemand met dementie.
Wij vragen geen specifieke opleidingseisen of werkervaring. Wel zoeken wij mensen die een over grote dosis sociale vaardigheden beschikken en bereid zijn tot het volgen van korte cursus. Tevens dient u in het bezit te zijn van een VOG (verklaring omtrent gedrag).
Heeft u interesse en/of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Suzanne Lankhorst, 0184-420539.
Industrieweg 13, 3361 HJ Sliedrecht, T 0184 – 420539 of stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mantelzorg 02 JO 03