landschappenHet Dordrechts Museum komt naar Sliedrecht toe met een workshop over de bijzondere landschappen van Vincent van Gogh. Vincent van Gogh is een van onze beroemdste kunstenaars. Zijn leven en werk waren uitzonderlijk. In zijn landschapsschilderijen vallen vooral de heftige kleuren op. Voor Van Gogh drukte kleur een gevoel uit en dat is de inspiratiebron voor deze actieve workshop.

Hoe is het om te tekenen met de kleuren van Van Gogh? Daar gaat u achter komen. Iedereen kan meedoen, u heeft geen creatieve ervaring nodig. Leer Van Gogh kennen en ontdek de kunstenaar in uzelf.

Stichting Welzijnswerk Sliedrecht organiseert deze creatieve workshop op dinsdag 27 november 2018 om 14.30 uur in het Creatief Centrum aan de Maaslaan 6a in Sliedrecht. Er zijn geen kosten aan verbonden. U kunt u aanmelden door te bellen naar tel. 0184-420539 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reageer snel want vol = vol.