Het Vrijwilligerspunt van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht organiseert op 20 november 2018 een workshop over beginnende dementie.geheugen

Alle vrijwilligers die achter de voordeur komen bij ouderen en een signalerende functie hebben en/of interesse hebben in het onderwerp zijn vanharte uitgenodigd om deel te nemen.

In de workshop staat het herkennen van beginnende dementie en de omgang met mensen met dementie centraal. Er wordt aandacht besteed aan de ziekte dementie, de signalen die kunnen wijzen op dementie en de gevolgen voor de persoon. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe iemand op een fijne manier tijd kan doorbrengen met de mens met dementie.

De workshop wordt gegeven door Suze Snoep, casemanager dementie en
Hansje Pontier, coördinator Ketenzorg dementie.

De workshop wordt gehouden in de Bibliotheek aan de Scheldelaan 1 in Sliedrecht. Het programma start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en eindigt om 21.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. U kunt u aanmelden door te bellen naar tel. 0184-420539 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..