basistraining eenzaamheidTijdens een gesprek of een ontmoeting kun je het vermoeden hebben dat iemand  eenzaam is. Maar wat is eenzaamheid precies? Hoe ga je het hierover gesprek met iemand aan? En wat valt eraan te doen?

Tijdens de training leer je meer over het onderwerp eenzaamheid en wat je als professional of vrijwilliger kunt doen in het geval dat iemand eenzaam is. Er zijn in Dordrecht al verschillende cursussen, activiteiten en projecten die zicht richten op het tegengaan van eenzaamheid. Na afloop van de training heb je meer kennis over eenzaamheid en weet je waar je terecht kunt als je iemand wilt doorverwijzen.

Datum en tijd
De training wordt tweemaal gegeven, locatie GGD Zuid-Holland Zuid (Karel Lotsyweg 40 te Dordrecht). De eerste training staat gepland op woensdag 6 maart en de tweede training op woensdag 19 juni. Je kunt zelf kiezen welke dag het beste uitkomt, de training is hetzelfde. De training duurt in totaal 3 uur en begint om 9.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur) en duurt tot 12.30 uur.


Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de training op 6 maart 2019 via deze link en voor de training op 19 juni 2019 via deze link.  

Zie voor meer informatie hier de flyer.